Τα νέα μας:

About

Δαλαλάκης Μπάμπης

Δαλαλάκης Μπάμπης

Γεωπόνος

About

Διάβαστε και μάθετε,

Λίγα λόγια για εμάς!

Έχοντας πολυετή εμπειρία τόσο στο χώρο της θρέψης-λίπανσης των καλλιεργειών όσο και στο διεθνές εμπόριο, θεωρήσαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την δραστηριοποίησή μας στον αγροτικό τομέα με προϊόντα νέας τεχνολογίας – βιολίπανσης που σκοπό έχουν την βελτίωση της γονιμότητας του εδάφους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των φυτών σε ασθένειες και την προσαρμογή των καλλιεργειών στις νέες κλιματολογικές συνθήκες που δημιουργούνται.

Παρακολουθούμε τις τάσεις που αναπτύσσονται στην γεωργία και τις νέες μεθόδους εφαρμογής της «ψηφιακής γεωργίας» και προσπαθούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τα προβλήματα, τις ανάγκες , τις προσδοκίες του αγρότη και να αναπτύξουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες προς όφελος του.

Βασική μας προτεραιότητα είναι η ενημέρωση των αγροτών και η εξυπηρέτηση τους μέσα από τα δίκτυα διανομής που δημιουργούμε, στις πλέον δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα ο αγροτικός τομέας και όχι μόνο.

Το ύψιστο μέλημα μας είναι η ποιότητα των προϊόντων και η σωστή χρήση τους, σύμφωνα πάντα με την επιστημονική μεθοδολογία, αλλά και τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες.

Αποτελεί χρέος μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των σύγχρονων απαιτήσεων, εξαιτίας των σχέσεων εμπιστοσύνης που υπάρχουν με τους συνεργάτες μας. Βασικό κριτήριο των προϊόντων που διακινούμε αλλά και των συμφωνιών που πραγματοποιούνται με τους οίκους του εξωτερικού και με την εσωτερική αγορά, είναι η διασφάλιση και η εγγύηση της άριστης ποιότητα τους, η ανταγωνιστικότητα των τιμών, η άριστη αποτελεσματικότητά τους και ή προστασία του περιβάλλοντος.

Ποιοι είμαστε;

Η ιστορία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε αρχές του 2015, από τον Χαρίλαο Βλάχο και τον Μπάμπη Δαλαλάκη, με σκοπό τη διακίνηση και την εμπορία αγροτικών εφοδίων και προϊόντων, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Έκτοτε, η παρουσία της Greek Farmer είναι ηχηρή και περιλαμβάνει δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, συμμετοχή σε εκθέσεις και συνεργασία με χώρες όπως Ολλανδία, Σερβία και Τουρκία!

Γιατί λοιπόν,

Να επιλέξετε εμάς;

Άμεση Αποστολή

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σας την ίδια κιόλας ημέρα!

Ποιοτικός Έλεγχος

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται σε εξειδικευμένο εργαστήριο.

Αποτελεσματικότητα

Με την χρήση των μικροοργανισμών, μπορούμε να εγγυηθούμε την αύξηση της παραγωγικότητας της καλλιέργειάς σας.

Γνωρίστε μας καλύτερα!

Τα μέλη της Ομάδας μας!